• Close ×
  • Інновація

    about-banner3

    Справжній чай з традицією, етикою та стилем

    Ще на початку XX-го століття чай був розкішшю. Він став продуктом широкого вжитку після того як був ліквідований приватний сімейний бізнес, який завдяки своїй відданості якості приніс чаю його популярність. На сьогоднішній день Dilmah є унікальним брендом завдяки новаціям, які він вніс у чайну промисловість, та своєму зобов’язанню повернути чаю його якість.

    Стверджуючи свою прихильність автентичності, Dilmah в 1988 році став першовідкривачем концепції чаю єдиного походження. Кульмінацією розвитку цієї концепції став чай Dilmah Watte одномісного походження, який познайомив покупців з чаями з чотирьох кращих чайних регіонів Цейлону, що володіють рідкісними та неповторним смаками.

    Серія дизайнерських чаїв для гурманів Dilmah t-серія – це колекція чаїв, яка є нічим іншим як революцією у світі чаю. Витончена й елегантна t-серія представляє кращі чаї, які світ коли-небудь пропонував. Щороку Dilmah відбирає чаї з кращих маєтків по всій Шрі-Ланці і пропонує їх у вигляді обмеженого тиражу колекцій Seasonal Flesh та Ultimate Estate Teas, пропонуючи шанувальникам чаю задоволення від знайомства з кращими чаями, які до цього часу можна було знайти лише у приватних колекціях виробників чаю.

    Чайне новаторство для сфери гостинності

    Концепція Dilmah «Розкішний семизірковий чайний досвід» була створена, щоб запропонувати гостям будь-якої сфери індустрії гостинності унікальний досвід чаю. Dilmah з’єднує якість, справжність, пристрасть та етику з романтикою та чуттєвими пригодами, щоб сформувати семизірковий розкішний досвід чаю, який покликаний змінити спосіб сприйняття цього напою у світі.

    Регулярні події, такі як Dilmah Thé Culinaire та Dilmah Tea Sommelier – це інновації в категорії чаю, які прагнуть навчити та надихнути професіоналів індустрії гостинності, щоб запропонувати їх гостям абсолютно новий досвід чаю. Thé Culinaire визначає чай в якості ключового компонента високої кухні. Тут професійні кухарі змагаються і демонструють свої кулінарні здібності, а також творчі здібності у використанні чаю в якості основи для приготування повноцінного вишуканого обіду. Конкурс чайних сомельє – це демонстрація майстерності та творчості в приготуванні виняткових коктейлів, моктейлів та традиційних гарячих напоїв з використанням кращого цейлонського чаю.

    Церемонія Dilmah Real High Tea повертає якість та традицію в чайну церемнію High Tea в готелях по всьому світу. У липні 2008 року кулінарний досвід Dilmah перетворився на програму Chefs And The Tea Maker, в рамках якої у Шрі-Ланку були запрошені 8 шеф-кухарів з престижних австралійських закладів з метою надихнути їх на приготування колекції рецептів страв та напоїв з використанням найкращого в світі чаю. Продовжуючи успіх Австралійського заходу, в липні 2010 року була заснована глобальна програма Chefs And The Tea Maker, яка об’єднала знаменитих кухарів із понад 12 країн світу.

    Ці події сприяли зростанню інтересу до якості чаю і поваги до цього натурального та корисного напою.